11 – Intervju med Revolut – Hemligheterna bakom ett av världens snabbaste växande fintechbolag

mars 29, 2019

I intervju med Hanna får vi höra om hur det är att arbeta på Revolut. Hanna som var den första att bli anställd..

I intervju med Hanna får vi höra om hur det är att arbeta på Revolut. Hanna som var den första att bli anställd i Sverige hos Revolut berättar passionerat om hur fintechbolaget ska utmana världens banker och bli ett ”Amazon of Banking”.

Som ett Swish fast med 28 olika valutor och 5 kryptovalutor

Som Community Manager arbetar Daniel med att träffa användare på daglig basis. Detta gör han genom att åka runt i landet och träffa de personer som använder sig av Lunar. Det kan handla besök hos skolor och universitet där Daniel passionerat berättar om vad Lunar är och vad de håller på att göra. Det finns även andra Event och föreläsningar som Daniel arrangerar.

”Att kliva in på Revoluts huvudkontor i London är lite som att kliva in i ett rymdskepp där alla är totalt passionerade och supernördiga över just den del som de arbetar på”

Hanna berättar vidare att passionen som finns inom Revolut och viljan hos varje anställd att vilja ta företaget framåt är något som genomsyras i allt de gör. Man jobbar mycket på Revolut, men i slutändan så är det så att de flesta som jobbar hos Revolut bara älskar att arbeta där.

Kryptovalutor hos Revolut – vad kan man göra egentligen?

Du kan inte riktigt köpa kryptovalutor på Revolut, men det Revolut har gjort att göra det väldigt enkelt för sina användare att få tillgång till kryptovalutor. När du köper en kryptovaluta i Revolut-appen, gör du egentligen inget riktigt köp, men det fungerar på så sätt att en användare får exponering mot den kryptovaluta den köper.

Mer om detta och mycket annat berättar Hanna om i denna fullmatade intervju om Revoluts enorm expanderingsplaner mot att bli världens go-to bank.

Revolut.com

Guests

Avatar
Community Manager Revolut

Hanna Karolina Johansson

Listen Also

Comments are closed.