14 – Intervju med Lunar, Den nordiska utmanarbanken

oktober 10, 2019

I denna intervju berättar Daniel Magnusson, som är Community Manager på Lunar (tidigare Lunarway) om vad Lunar är för något och varför man..

I denna intervju berättar Daniel Magnusson, som är Community Manager på Lunar (tidigare Lunarway) om vad Lunar är för något och varför man skapat en nordisk bankutmanare. Daniel berättar också om vilken målgrupp banken vänder sig mot och vad man idag behöver göra för att nå ut till sin målgrupp genom digital kommunikation.

Daniel är länken mellan marknaden (konsumenten) och Lunar

Som Community Manager arbetar Daniel med att träffa användare på daglig basis. Detta gör han genom att åka runt i landet och träffa de personer som använder sig av Lunar. Det kan handla besök hos skolor och universitet där Daniel passionerat berättar om vad Lunar är och vad de håller på att göra. Det finns även andra Event och föreläsningar som Daniel arrangerar.

Lunar ska vara en ”SuperApp” för din ekonomi

”Vi är i grunden ett techbolag som kan göra förändringar och förbättringar väldigt fort”. På det sättet skiljer sig Lunar från traditionella bankner. Ett exempel på detta är att Lunar just nu arbetar med att förbättra sin sparfunktion, något som Daniel samlar in input på om vad människorna i Sverige faktiskt vill ha. Därefter tar Daniel denna information vidare till Lunars utvecklingsteam som snabbt kan utveckla tjänster som är anpassade efter användarnas input och behov. Detta och mycket mer berättar Daniel om i det här avsnittet

Daniel Magnusson på LinkedIn

Guests

Avatar
Community Manager på Lunar

Daniel Magnusson

Listen Also

Comments are closed.