15 – (DEL 1) Intervju med Youtubern Ivan ”Ivan on Tech” Liljekvist

oktober 20, 2019

I denna intervju får du lära dig allt du velat veta om blockchain av Ivan Liljekvist. Ivan har på kort tid gått från..

I denna intervju får du lära dig allt du velat veta om blockchain av Ivan Liljekvist. Ivan har på kort tid gått från inget till allt och det är verkligen en imponerande historia som Ivan berättar om. Dessutom får du på ett pedagogiskt sätt lära dig mer om blockchain på ett sätt som gör att det kanske är första gången du verkligen förstår vad blockchain, bitcoin och kryptovalutor faktiskt är för något. De och mycket annat i detta fullmatade blockchainavsnitt.

Blockchain, Bitcoin och DLT – vad är egentligen vad?

I intervjun med Ivan får du som lyssnar lära dig mer om vad decentraliserad finans är för något. Ivan berättar om detta med många bra och förklarande exempel som han fått med sig från sin bakgrund dels med egen erfarenhet av inflation som skedde i Vitryssland där han kommer ifrån. Men också med en enorm teknisk kunskap som han samlat på sig under åren som utvecklare som han började med vid 12 års ålder.

Ivan berättar också vad bitcoin är och vad det har för likheter med guld. Varför Bitcoin är den digitala motsvarigheten till fysiska kontanter och därmed ”Digitala kontanter”. Du får veta varför det är så och vilka de största användningsområdet är för bitcoin i framtiden. Är det att handla kaffe eller att föra över stora belopp runt om i världen? Det och mycket mer berättar Ivan om i intervjun.

Ivan On tech Academy

Guests

Avatar
Blockchain educator and influencer

Ivan Liljekvist

Listen Also

Comments are closed.